dissabte, 23 de maig del 2009



El dimarts 26 de maig col·lectius de ciutadans i ciutadanes, entitats ecologistes i plataformes de defensa del territori, organitzem una manifestació en contra de la modificació del Pla General Metropolità proposada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Què pretenem?

· fer visible tot el que implica la modificació del PGM.

· fer front a l'agressió que suposa per a Sant Feliu i per a Collserola.

· mostrar el nostre rebuig a la manera de fer de l'equip de govern de l'Ajuntament

Per què? Aquesta modificació no respecta els interessos generals dels ciutadans i les ciutadanes de Sant Feliu. Malgrat els discursos del Govern, només afavoreix els interessos de promotors privats i de la fàbrica de ciment CEMEX, incompatible amb la preservació del medi ambient.

Denunciem: La manca de participació ciutadana en tot el procés.

Demanem: Una modificació del Pla General Metropolità que suposi una protecció real de les zones incloses dins del Parc de Collserola, que no inclogui l'actual proposta de nova carretera i que respecti les zones verdes de Mas Lluí, contemplades en el PGM, així com un pla d´equipaments per al barri, actualment inexistents.

Reclamem: que es posin en marxa nous models participatius per una consulta pública real i efectiva, que permeti un planejament urbanístic, territorial i d’infraestructures basat en un veritable consens tot creant un nou fòrum ambiental amb caràcter vinculant.

La manifestació

· Concentració a la Plaça de la Vila (Sant Feliu de Llobregat) a les 19h

· Lectura del manifest

· Manifestació pels carrers de la ciutat

· Finalització a la plaça de la Vila i participació al Ple de l’Ajuntament

COORDINADORA D'OPOSICIÓ A LA MODIFICACIÓ DEL PGM

http://coord-oposicio-pgm.blogspot.com/
coord.oposicioPGM@gmail.com