dijous, 13 de març del 2008

13 d'abril: Marxa Popular en defensa de Collserola

La Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola - PCDC, junt amb entitats excursionistes, veïnals, cíviques, etc. organitzarem el diumenge 13 d'abril una Marxa popular en defensa de Collserola per donar un toc d'atenció a les administracions perquè protegeixin definitivament l'espai natural de Collserola, davant la permissivitat urbanitzadora demostrada fins ara.

Així, l'objectiu de la marxa és la de sensibilitzar la ciutadania i aconseguir el màxim suport popular per demanar a les administracions que es declari el Parc Natural de Collserola sense retallades, de manera que aquest nou marc de protecció suposi la fi de les agressions i amenaces que pateix l’espai natural collserolí (urbanitzacions; vials; nous equipaments i infraestructures; etc).

La Marxa tindrà diversos punts de sortida des de les tres comarques que la formen (Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès). La caminada acabarà amb una concentració al cim del Collserola, a la plaça del Tibidabo (http://www.tibidabo.es/cat/acces.htm) a les 12 del migdia.