dijous, 13 de desembre del 2007

Els límits de Collserola

La Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola ha emès un comunicat en el qual reclama que els límits del parc de Collserola haurien de ser, com a mínim, els proposats pel Departament de Medi Ambient i Habitatge (DMAH) de la Generalitat de Catalunya. El DMAH va publicar l'Estudi de Mesures Addicionals de 2005 en el qual determina, entre d'altres, els límits de protecció dels nou municipis que formen part de la serra així com la descripció d'unes reserves amb un grau de protecció superior.

En el comunicat també esmenta la nova urbanització de la Rierada i Vallpineda com també esmenta altres agressions com la implantació d'una muntanya russa al Parc d'Atraccions del Tibidabo en lloc del bosc d'alzines existent, rebutjada amb força per la ciutadania (podeu signar en contra d'aquesta nova agressió a la zona del Tibidabo en aquest enllaç)

Aquest dijous 13 de desembre, una delegació de la plataforma molinenca ens reunirem amb l'ajuntament de Molins de Rei per explicar la nostra postura i escoltar els arguments de l'equip de govern. Ja us explicarem com ha anat la reunió.