diumenge, 25 de maig del 2008

Cada cop més clar que ens imposen un transvasament inecessari

Tot i que la pluja ha omplert els embassaments amb més hectòmetres cúbics que els previstos fer pel transvasament durant un any, els polítics reiteren que el transvasament és necessari i comencen ja les expropiacions per tal d'iniciar les obres amb caràcter d'urgència. Aquest caràcter d'urgència fa que els propietaris dels terrenys afectats només tinguin una setmana per al·legar.
Abans de les pluges el transvasament no era la solució al problema de la sequera, però ara, després de les pluges, queda ben clar que la situació d'emergència a que havíem arribat (gràcies a la manca de previsió per part del govern) era només la excusa per fer un transvasament que només respon als interessos econòmics de les empreses privatitzadores d'un recurs tant necessari com és l'aigua.
Per tant, des dels moviments antitransvasaments també em de contestar de manera urgent i contundent, per això us convoquem a la concentració convocada per Jóvens de l'Ebre el proper dimarts 27 de maig, a les 18h, coincidint amb la Taula de la Sequera.